Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Michałowski, Stanisław (1930- ). Red.
Irzyniec, Zbigniew.
Politechnika Łódzka. Wydawnictwo.
Hasła przedm.
Żywność -- schładzanie -- podręczniki akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Michałowski, Stanisław (1930- ). Red.
Irzyniec, Zbigniew.
Politechnika Łódzka. Wydawnictwo.
wg tytułu:
Technologia chłodnic...
Opis MARC
Technologia chłodnictwa żywności, składniki pokarmowe i kontrola ich przemian : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Michałowskiego ; [poszcz. rozdz. oprac. Zbigniew Irzyniec et al.].
Autor:
Michałowski, Stanisław (1930- ). Red.
, Irzyniec, Zbigniew.
, Politechnika Łódzka. Wydawnictwo.
Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 1995.
Hasła przedm.
Żywność -- schładzanie -- podręczniki akademickie.
ISBN:
8386453567
Opis:
278 s. : il. ; 24 cm.
Zawartość:
Bibliogr. przy rozdz.
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
265599 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.