Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Dzwolak, Waldemar.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
     
  •  
  • Przemysł rolno-spożywczy -- warunki zdrowotne.
     
  •  
  • Zakłady żywienia zbiorowego -- warunki zdrowotne.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Dzwolak, Waldemar.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  GMP/GHP w produkcji ...
     
     
     
     Opis MARC
    GMP/GHP w produkcji bezpiecznej żywności : przemysł spożywczy, obrót żywnością i gastronomią / Waldemar Dzwolak.
    Autor: Dzwolak, Waldemar.
    Olsztyn : BD Long, 2005.
    Hasła przedm.
  • Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
  •  
  • Przemysł rolno-spożywczy -- warunki zdrowotne.
  •  
  • Zakłady żywienia zbiorowego -- warunki zdrowotne.
  • ISBN: 
    8392215702
    Opis: 
    232 s. : rys. ; 22 cm.
    Zawartość: 
    Dla pracowników zakładów przemysłu spożywczego, żywienia zbiorowego, sklepów i hurtowni spożywczych, studentów oraz pracowników uczelni kształcących w zakresie nauk o żywności, a także dla przedstawicieli Inspekcji Weterynaryjnej i Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
    Bibliogr. s. 203-207. Indeks.
    Wariant tytułu: 
    Good Manufacturing Practice/Good Hygiene Practice w produkcji bezpiecznej żywności
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy266081 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal