Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Marek Adamczak, Henryk Jeleń, Andrzej Lenart, Edyta Malinowska-Pańczyk, Zbigniew Pałacha, Jarosława Rutkowska, Teresa Seidler, Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk, Piotr Szefer, Robert Tylingo.
Poprz. 30 Tytuł    Nast. 30 Tytuł
TytułData wyd.Autor
 1. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].2012.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
 2. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].2007.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
 3. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.cop. 2017.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
 4. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Agnieszka Bartoszek, Joanna Cyprys, Kazimierz Dąbrowski, Magdalena Doraczyńska, Henryk2015.Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka.
 5. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].2012.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
 6. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].2009.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
 7. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].2007.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
 8. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].2012.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
 9. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].2009.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
 10. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].2007.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
Poprz. 30 Tytuł    Nast. 30 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal