Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Chemical analysis : modern instrumental methods and techniques / Francis Rouessac, Annick Rouessac.
Poprz. 30 Tytuł
Nast. 30 Tytuł
Tytuł
Data wyd.
Autor
1.
Chemical analysis : modern instrumental methods and techniques / Francis Rouessac, Annick Rouessac.
2001.
Rouessac, Francis.
2.
Chemical Analysis Vol. 45, no. 2 (2001)-
1956-2009.
Polska Akademia Nauk. Komitet Nauk Chemicznych. Komisja Analityczna.
3.
Chemical and functional properties of food components / ed. by Zdzisław E. Sikorski.
cop. 2002.
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
4.
The chemical biology of nucleic acids / ed. by Günter Mayer.
2010.
Mayer, Günter (1972- ). Red.
5.
Chemical contaminants and residues in food / ed. by D. Schrenk.
2012.
Schrenk, Dieter (1953- ). Red.
6.
Chemical denudation on the carbonate karst areas
1974.
Pulina, Marian (1936-2005).
7.
Chemical dictionary English-Polish, Polish-English
1979.
Kryt, Dobromiła ( -2009). Redaktor
8.
Chemical engineering English-Polish glossary
2005.
Gil, Marek (leksykografia). Redaktor
9.
Chemical Industry
1961-1980.
Organizacja Współpracy Gospodarczej i Rozwoju.
10.
Chemical principles : the quest for insight
2020.
Atkins, Peter William (1940- ).
Poprz. 30 Tytuł
Nast. 30 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.