Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Chemical analysis : modern instrumental methods and techniques / Francis Rouessac, Annick Rouessac.
Poprz. 30 Tytuł    Nast. 30 Tytuł
TytułData wyd.Autor
 1. Chemical analysis : modern instrumental methods and techniques / Francis Rouessac, Annick Rouessac.2001.Rouessac, Francis.
 2. Chemical Analysis Vol. 45, no. 2 (2001)-1956-2009.Polska Akademia Nauk. Komitet Nauk Chemicznych. Komisja Analityczna.
 3. Chemical and functional properties of food components / ed. by Zdzisław E. Sikorski.cop. 2002.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
 4. The chemical biology of nucleic acids / ed. by Günter Mayer.2010.Mayer, Günter (1972- ). Red.
 5. Chemical contaminants and residues in food / ed. by D. Schrenk.2012.Schrenk, Dieter (1953- ). Red.
 6. Chemical denudation on the carbonate karst areas1974.Pulina, Marian (1936-2005).
 7. Chemical dictionary English-Polish, Polish-English1979.Kryt, Dobromiła ( -2009). Redaktor
 8. Chemical engineering English-Polish glossary2005.Gil, Marek (leksykografia). Redaktor
 9. Chemical Industry1961-1980.Organizacja Współpracy Gospodarczej i Rozwoju.
 10. Chemical principles : the quest for insight2020.Atkins, Peter William (1940- ).
Poprz. 30 Tytuł    Nast. 30 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal