Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 8 tytułów spełniających kryteria: Zdrowe produkty.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Transforming organic agri-produce into processed food products : post-COVID-19 challenges and opportunities / edited Deepak Kumar, N. Ravisankar, Anupama Panghal.
Autor: Kumar, Deepak (biotechnologia). Redakcja, Ravishankar, N. (1973- ). Redakcja, Panghal, Anupama. Redakcja, Apple Academic Press., Taylor & Francis (Londyn).
Apple Academic Press Inc. ; CRC Press, © 2023.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Zielona gospodarka w sektorze rolnictwa w ujęciu krajowym i międzynarodowym / Piotr Kułyk, Mariola Michałowska, Dorota Roszkowska-Hołysz.
Autor: Kułyk, Piotr., Michałowska, Mariola. Autor, Roszkowska-Hołysz, Dorota. Autor, Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Current trends in commodity science : challenges in food development and processing / editors Urszula Samotyja, Wojciech Zmudziński ; [Poznań University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science].
Autor: Samotyja, Urszula. Red., Zmudziński, Wojciech. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa.
University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Zofia Cichoń].
Autor: Cichoń, Zofia. Red., Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie nr 834
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Żywność ekologiczna w decyzjach nabywczych konsumenta indywidualnego / Joanna Witczak ; promotor Bogdan Sojkin.
Autor: Witczak, Joanna., Sojkin, Bogdan (1951- ). Promotor., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Katedra Marketingu Produktu.
AE, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Zofia Cichoń].
Autor: Cichoń, Zofia. Red., Akademia Ekonomiczna (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 705
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Zofia Cichoń].
Autor: Cichoń, Zofia. Red., Akademia Ekonomiczna (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2005.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 678
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Zofia Cichoń].
Autor: Cichoń, Zofia. Red.
AE, 2004.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 644
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal