Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
8
tytułów spełniających kryteria:
Zdrowe produkty.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Czas. polskie IN II
--kolekcja: Czas. polskie - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Czas. polskie ZN
--kolekcja: Czas. zagraniczne IN II
--kolekcja: Czas. zagraniczne - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gab. dyrektora
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Prace magisterskie
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. pedagogiczny
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Księgozbiór WSB
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
1.
Transforming organic agri-produce into processed food products : post-COVID-19 challenges and opportunities / edited Deepak Kumar, N. Ravisankar, Anupama Panghal.
Autor:
Kumar, Deepak (biotechnologia). Redakcja
, Ravishankar, N. (1973- ). Redakcja
, Panghal, Anupama. Redakcja
, Apple Academic Press.
, Taylor & Francis (Londyn).
Apple Academic Press Inc. ; CRC Press, © 2023.
2.
Zielona gospodarka w sektorze rolnictwa w ujęciu krajowym i międzynarodowym / Piotr Kułyk, Mariola Michałowska, Dorota Roszkowska-Hołysz.
Autor:
Kułyk, Piotr.
, Michałowska, Mariola. Autor
, Roszkowska-Hołysz, Dorota. Autor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2019.
3.
Current trends in commodity science : challenges in food development and processing / editors Urszula Samotyja, Wojciech Zmudziński ; [Poznań University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science].
Autor:
Samotyja, Urszula. Red.
, Zmudziński, Wojciech. Red.
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa.
University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science, 2017.
4.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Zofia Cichoń].
Autor:
Cichoń, Zofia. Red.
, Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, 2009.
Seria:
Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie nr 834
5.
Żywność ekologiczna w decyzjach nabywczych konsumenta indywidualnego / Joanna Witczak ; promotor Bogdan Sojkin.
Autor:
Witczak, Joanna.
, Sojkin, Bogdan (1951- ). Promotor.
, Akademia Ekonomiczna (Poznań). Katedra Marketingu Produktu.
AE, 2007.
6.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Zofia Cichoń].
Autor:
Cichoń, Zofia. Red.
, Akademia Ekonomiczna (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.
Seria:
Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 705
7.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Zofia Cichoń].
Autor:
Cichoń, Zofia. Red.
, Akademia Ekonomiczna (Kraków). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2005.
Seria:
Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 678
8.
Prace z zakresu towaroznawstwa żywności / [red. nauk. z. Zofia Cichoń].
Autor:
Cichoń, Zofia. Red.
AE, 2004.
Seria:
Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 644
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.