Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 29 tytułów spełniających kryteria: Produkty mleczne.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii / pod redakcją Mirosława Słowińskiego.
Autor: Słowiński, Mirosław (kucharstwo). Redakcja, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2022.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Microbial toxins in dairy products / edited by Adnan Y. Tamime.
Autor: Tamime, Adnan Y. Red., John Wiley & Sons.
Oxford [etc.] : Wiley-Blackwell, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Society of Dairy Technology Series
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Fermented milk and dairy products / edited by Anil Kumar Puniya.
Autor: Puniya, Anil Kumar. Red., Taylor & Francis (Londyn).
Boca Raton : CRC Press Taylor & Francis Group, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Fermented Foods and Beverages Series
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wybrane składniki chemiczne jako kryterium różnicujące mleczarskie produkty ekologiczne i konwencjonalne : praca dysertacyjna na stopień doktora nauk ekonomicznych w zakresie towaroznawstwa przedstawiona Radzie Wydziału Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu / Sylwia Bakuła ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności. Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności.
Autor: Bakuła, Sylwia., Smoczyński, Stefan (1941- ). Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa., Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności.
Olsztyn ; Poznań, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Wartość komunikacyjna opakowań jednostkowych / Magdalena Ankiel-Homa ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Ankiel-Homa, Magdalena., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Milk and milk products / [Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission].
Autor: Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission., Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
Rome : World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Selected problems of food quality evalution = Wybrane problemy oceny jakości żywności / ed. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński.
Autor: Zieliński, Ryszard (1951- ). Red., Żuchowski, Jerzy (1945- ). Red.
Radom : Politechnika Radomska. Wydawnictwo : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, cop. 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Opakowania produktów na rynku mleczarskim : studium empiryczne / Maria Klonowska-Matynia.
Autor: Klonowska-Matynia, Maria.
Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Monografia Wydziału Ekonomii i Zarządzania - Politechnika Koszalińska nr 191
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Możliwości modelowania jakości mlecznych napojów fermentowanych w czasie przechowywania / Wanda Kudełka.
Autor: Kudełka, Wanda., Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo.
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. Seria Specjalna, Monografie nr 186
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Milk and milk products / [Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission].
Autor: Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission., Joint FAO/WHO Food Standards Programme.
Rome : World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Codex Alimentarius
 Dodaj do listy podr. 

  123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal