Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 4 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- skażenie -- podręczniki akademickie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
Autor: Seweryn, Michał., Kolarzyk, Emilia. Red., Bandoła, Katarzyna., Helbin, Jadwiga., Szot, Wojciech., Potocki, Artur (chemia)., Czarnobilska, Ewa., Myszkowska, Dorota., Chmielewska, Anna (medycyna)., Mazur, Marcel., Hydzik, Piotr., Ciszowski, Krzysztof., Szkolnicka, Beata., Dulińska-Stanek, Ewa., Zając, Joanna (dietetyka)., Pokrzywa, Piotr., Kolarzyk, Emilia., Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo.
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red., Babicz-Zielińska, Ewa., Wydawnictwo WNT.
Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red., Babicz-Zielińska, Ewa., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red., Babicz-Zielińska, Ewa., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal