Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 4 tytułów spełniających kryteria: Substancje odżywcze.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut.] Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red., Babicz-Zielińska, Ewa., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2002.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Składniki mineralne w żywieniu człowieka / pod red. Anny Brzozowskiej ; aut. Anna Brzozowska [et al.].
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności). Red., Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2002.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Składniki mineralne w żywieniu człowieka : praca zbiorowa / pod red. Anny Brzozowskiej.
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności). Red., Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo.
Katedra Higieny Żywienia Człowieka. Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego, 1999.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu z. 4
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Skład i wartość odżywcza produktów spożywczych / Janina Piekarska, Maria Łoś-Kuczera.
Autor: Piekarska, Janina., Łoś-Kuczera, Maria., Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1983.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal