Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 50 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- analiza.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności / Ewa Sikorska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Sikorska, Ewa., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań)., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Food safety : the science of keeping food safe / Ian C. Shaw.
Autor: Shaw, Ian C. (1950- )., John Wiley & Sons.
Wiley/Blackwell, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Spectroscopic methods in food analysis / [edited by] Adriana S. Franca and Leo M. L. Nollet.
Autor: Franca, Adriana S. Redaktor, Nollet, Leo M. L. (1948- ). Redaktor, Taylor & Francis (Londyn).
CRC Press - Taylor & Francis Group, cop. 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Food Analysis & Properties
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Food analysis / edited by S. Suzanne Nielsen.
Autor: Nielsen, S. Suzanne. Redaktor, Springer Science+Business Media.
Springer, © 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Food Science Texts Series
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Food analysis laboratory manual / edited by S. Suzanne Nielsen.
Autor: Nielsen, S. Suzanne. Redaktor, Springer Science+Business Media.
Springer, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Food Science Texts Series
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Advances in food authenticity testing / edited by Gerard Downey.
Autor: Downey, Gerard (1951- ). Red., Woodhead Publishing.
Woodhead Publishing/Elsevier, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Handbook of food allergen detection and control / edited by Simon Flanagan.
Autor: Flanagan, Simon. Red., Woodhead Publishing.
Woodhead Publishing/Elsevier, cop. 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 264
 Dodaj do listy podr. 

 8.
The chemistry of food / Jan Velísek.
Autor: Velísek, Jan (1946- )., John Wiley & Sons.
John Wiley & Sons, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Food analysis by HPLC / ed. by Leo M. L. Nollet, Fidel Toldrá.
Autor: Nollet, Leo M. L. (1948- ). Red., Toldrá, Fidel. Red., CRC Press (1973-2004).
CRC Press, cop. 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
New analytical approaches for verifying the origin of food / ed. by Paul Brereton.
Autor: Brereton, Paul. Red., Woodhead Publishing.
Woodhead Publishing, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 245
 Dodaj do listy podr. 

  12345Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal