Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
45
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- analiza.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
Nast.
1.
Analiza i ocena jakości żywności / redakcja naukowa Małgorzata Piecyk, Rafał Wołosiak.
Autor:
Piecyk, Małgorzata. Autor Redakcja
, Wołosiak, Rafał. Autor Redakcja
, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2023.
2.
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności / Ewa Sikorska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Sikorska, Ewa.
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2019.
3.
Food safety : the science of keeping food safe / Ian C. Shaw.
Autor:
Shaw, Ian C. (1950- ).
, John Wiley & Sons.
Hoboken : Wiley/Blackwell, 2018.
4.
Spectroscopic methods in food analysis / [edited by] Adriana S. Franca and Leo M. L. Nollet.
Autor:
Franca, Adriana S. Redakcja
, Nollet, Leo M. L. (1948- ). Redakcja
, Taylor & Francis (Londyn).
Boca Raton ; London ; New York : CRC Press - Taylor & Francis Group, cop. 2018.
Seria:
Food Analysis & Properties
5.
Food analysis / edited by S. Suzanne Nielsen.
Autor:
Nielsen, S. Suzanne. Redakcja
, Springer Science+Business Media.
Cham : Springer, © 2017.
Seria:
Food Science Texts Series
6.
Food analysis laboratory manual / edited by S. Suzanne Nielsen.
Autor:
Nielsen, S. Suzanne. Redakcja
, Springer Science+Business Media.
Cham : Springer, 2017.
Seria:
Food Science Texts Series
7.
Fennema's food chemistry / edited by Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin.
Autor:
Damodaran, Srinivasan. Redakcja
, Parkin, Kirk L. (1955- ). Redakcja
, Taylor & Francis (Londyn).
Boca Raton ; London ; New York : CRC Press Taylor & Francis Group, 2017.
8.
Advances in food authenticity testing / edited by Gerard Downey.
Autor:
Downey, Gerard (1951- ). Red.
, Woodhead Publishing.
Duxford, UK [etc.] : Woodhead Publishing/Elsevier, cop. 2016.
Seria:
Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition
9.
Handbook of food allergen detection and control / edited by Simon Flanagan.
Autor:
Flanagan, Simon. Red.
, Woodhead Publishing.
Cambridge [etc.] : Woodhead Publishing/Elsevier, cop. 2015.
Seria:
Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 264
10.
The chemistry of food / Jan Velíšek.
Autor:
Velíšek, Jan (1946- ).
, John Wiley & Sons.
Oxford : John Wiley & Sons, 2014.
1
2
3
4
5
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.