Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 233 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- jakość.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Opłaty i inne należności ustalane lub pobierane przez organy urzędowej kontroli żywności / Agnieszka Serlikowska.
Autor: Serlikowska, Agnieszka., Wolters Kluwer Polska.
Wolters Kluwer, 2020.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Monografie - Wolters Kluwer Polska
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Żywność : nauka - technologia - jakość : kwartalnik naukowy / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Autor: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski., Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
PTTŻ Oddział Malopolski, 1999-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences / Division of Food Science. Centre for Agrotechnology and Veterinary Sciences. Polish Academy of Sciences.
Autor: Polska Akademia Nauk. Centrum Agrotechnologii i Weterynarii (Olsztyn). Oddział Nauki o Żywności., Polska Akademia Nauk. Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Olsztyn). Oddział Nauki o Żywności., Polska Akademia Nauk. Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Olsztyn)., Polska Akademia Nauk.
Polish Academy of Sciences, 1992-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Acta Alimentaria : [quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences].
Autor: Magyar Tudományos Akadémia. Élelmiszer tudományos bizottsag�.
Akadémiai Kiado , 1976-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Food Quality and Preference.
Dodaj do listy podr.
Longman Scientific & Technical, 1988-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Polish Food : official quarterly the Ministry of Agricultural and Food Economy.
Autor: Polska. Ministerstwo Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej (1990-1999).
Agency for Restructuring and Modernization of Agriculture, 1994-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria.
Autor: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo., Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo AR, 2002-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Journal of Agricultural and Food Chemistry / the American Chemical Society.
Autor: American Chemical Society.
American Chemical Society, 1953-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Ekonomiczne problemy fałszowania żywności : instrumenty przeciwdziałania / Aleksandra Kowalska.
Autor: Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna)., Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Food quality and shelf life / edited by Charis M. Galanakis.
Autor: Galanakis, Charis M. Redaktor, Elsevier (Amsterdam).
Academic Press an imprint of Elsevier, © 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  12345678910Nast.>>

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal