Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 83 tytułów spełniających kryteria: Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Food traceability and authenticity : analytical techniques / editors Didier Montet and Ramesh C. Ray.
Autor: Montet, Didier (1959- ). Redaktor, Ray, Ramesh C. Redaktor, Taylor & Francis (Londyn).
CRC Press Taylor & Francis Group, 2021.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Food Biology Series
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności - Wymagania dla każdej organizacji należącej do łańcucha żywnościowego PN-EN ISO 22000 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Badanie towarów spożywczych / Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń.
Autor: Kubiński, Wiktor (1949- )., Niekurzak, Mariusz. Autor, Kubińska-Jabcoń, Ewa. Autor, Wydawnictwo Naukowe PWN.
Wydawnictwo Naukowe PWN, © 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Science and strategies for safe food / Surender S. Ghonkrokta.
Autor: Ghonkrokta, Surender S., Taylor & Francis (Londyn).
CRC Press Taylor & Francis Group, © 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Advances in food tracebility techniques and technologies : improving quality throughout the food chain / edited Montserrat Espiñeira, Francisco J. Santaclara.
Autor: Espiñeira, Montserrat. Redaktor, Santaclara, Francisco J. Redaktor, Woodhead Publishing.
Elsevier/Woodhead Publishing, © 2016
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 301
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności : dwumiesięcznik.
Dodaj do listy podr.
BPJ, 2002-2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.
Autor: Kowalczyk, Stanisław (1956- )., Wydawnictwo Naukowe PWN.
Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym : podstawowe zagadnienia / Adam Olszewski.
Autor: Olszewski, Adam., Wydawnictwo WNT.
Wydawnictwo WNT, 2014.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów / Maria Śmiechowska.
Autor: Śmiechowska, Maria., Akademia Morska (Gdynia).
Akademia Morska, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Food safety for the 21st century : managing HACCP and food safety throughout the global supply chain / Carol A. Wallace, William H. Sperber, Sara E. Mortimore.
Autor: Wallace, Carol., Sperber, William H., Mortimore, Sara.
Wiley-Blackwell, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  123456789Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal