Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Danyluk, Bożena.
     
  •  
  • Pyrcz, Jan.
     
  •  
  • Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
     
  •  
  • Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Mięso -- konserwowanie.
     
  •  
  • Konserwy mięsne.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Danyluk, Bożena.
     
  •  
  •  Pyrcz, Jan.
     
  •  
  •  Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
     
  •  
  •  Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Konserwy mięsne : wy...
     
     
     
     Opis MARC
    Konserwy mięsne : wybrane zagadnienia z technologii mięsa / Bożena Danyluk, Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski.
    Autor: Danyluk, Bożena., Pyrcz, Jan., Kowalski, Ryszard (technologia żywności)., Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo.
    Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006.
    Hasła przedm.
  • Mięso -- konserwowanie.
  •  
  • Konserwy mięsne.
  • ISBN: 
    8371604386
    Opis: 
    58 s. : il. ; 24 cm.
    Zawartość: 
    Bibliogr. s. 56-58.
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy266498 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal