Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 10 tytułów spełniających kryteria: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 3, Sery, kazeina, produkty z serwatki / Eugeniusz Pijanowski, Julian Gaweł.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Gaweł, Julian (1941- ).
Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1986.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 2, Masło / Eugeniusz Pijanowski, Stanisław Zmarlicki.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Zmarlicki, Stanisław.
Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1985.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski, Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Dłużewski, Mieczysław (1922-2012)., Dłużewska, Anna (1921-2001)., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1984.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Chemiczne i higieniczne problemy żywnościowe : mleko / Eugeniusz Pijanowski ; Polska Akademia Nauk.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Zakład Narodowy im. Ossolińskich.
Zakład Narodowy im. Ossolińskich, 1974.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Osiągnięcia Nauki Polskiej
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 2, Masło, sery, kazeina, produkty z serwatki / Eugeniusz Pijanowski.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Państwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1974.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Technologia produktów owocowych i warzywnych. [1] / E. Pijanowski [et al.].
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1973.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski, Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Dłużewski, Mieczysław (1922-2012)., Dłużewska, Anna (1921-2001).
Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1972.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 1, Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne / Eugeniusz Pijanowski.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1971.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal