Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Śmigielska, Hanna.
     
  •  
  • Kędzior, Władysław. Rec.
     
  •  
  • Krejpcio, Zbigniew. Rec.
     
  •  
  • Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Żywność funkcjonalna.
     
  •  
  • Skrobia -- badania.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Śmigielska, Hanna.
     
  •  
  •  Kędzior, Władysław. Rec.
     
  •  
  •  Krejpcio, Zbigniew. Rec.
     
  •  
  •  Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Innowacyjne produkty...
     
     
     
     Opis MARC
    Innowacyjne produkty spożywcze na rynku żywności funkcjonalnej zawierające wzbogaconą skrobię / Hanna Śmigielska ; [recenzenci Władysław Kędzior, Zbigniew Krejpcio].
    Autor: Śmigielska, Hanna., Kędzior, Władysław. Rec., Krejpcio, Zbigniew. Rec., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
    Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016.
    Hasła przedm.
  • Żywność funkcjonalna.
  •  
  • Skrobia -- badania.
  • ISBN: 
    9788374178839
    978-83-7417-883-9
    Opis: 
    295 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
    Zawartość: 
    Bibliogr. s. 257-288.
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia Książek : Księgozbiór podstawowy (książki)363012Czytelnia - wolny dostępDo korzystania na miejscu 
    Czytelnia Książek : Księgozbiór podstawowy (książki)363011DostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23_6390
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal