Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Swat, Monika. Autor
     
  •  
  • Wybieralska, Katarzyna. Promotor
     
  •  
  • Michocka, Katarzyna. Promotor
     
  •  
  • Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa. Instytucja nadająca stopień
     
  •  
  • Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej. Instytucja sprawcza
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań) -- rozprawy akademickie.
     
  •  
  • Rozprawy akademickie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Swat, Monika. Autor
     
  •  
  •  Wybieralska, Katarzyna. Promotor
     
  •  
  •  Michocka, Katarzyna. Promotor
     
  •  
  •  Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa. Instytucja nadająca stopień
     
  •  
  •  Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej. Instytucja sprawcza
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Innowacyjne napoje i...
     
     
     
     Opis MARC
    Innowacyjne napoje i wody funkcjonalne zawierające kwasy fulwowe / Monika Swat ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Wydział Towaroznawstwa. Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej.
    Autor: Swat, Monika. Autor, Wybieralska, Katarzyna. Promotor, Michocka, Katarzyna. Promotor, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Towaroznawstwa. Instytucja nadająca stopień, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej. Instytucja sprawcza
    Poznań, 2019.
    Hasła przedm.
  • Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań) -- rozprawy akademickie.
  •  
  • Rozprawy akademickie.
  • Opis: 
    180 kart : ilustracje ; 31 cm + Dodatek : 6 kart, [21] stron.
    Zawartość: 
    Promotor: Katarzyna Wybieralska.
    Promotor pomocniczy: Katarzyna Michocka.
    Niepublikowana praca doktorska.
    Dodatek zawiera: streszczenie polskie i angielskie, recenzje i opinię promotora.
    Praca doktorska. Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2019.
    Bibliografia na kartach 155-169.
    Wariant tytułu: 
    Innovative functional water and beverages containing fulvic acids
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia Czasopism : Rozprawy doktorskieS 4655Magazyn - wypisz rewersDo korzystania na miejscu 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23_6390
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal