Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Adamczak, Marek.
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
Jeleń, Henryk (biochemia).
Lenart, Andrzej (1949- ).
Malinowska-Pańczyk, Edyta.
Pałacha, Zbigniew.
Rutkowska, Jarosława.
Seidler, Teresa.
Szefer, Piotr.
Staroszczyk, Hanna. Red.
Tylingo, Robert.
Wydawnictwo WNT.
Hasła przedm.
Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Adamczak, Marek.
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
Jeleń, Henryk (biochemia).
Lenart, Andrzej (1949- ).
Malinowska-Pańczyk, Edyta.
Pałacha, Zbigniew.
Rutkowska, Jarosława.
Seidler, Teresa.
Szefer, Piotr.
Staroszczyk, Hanna. Red.
Tylingo, Robert.
Wydawnictwo WNT.
wg tytułu:
Chemia żywności : pr...
Opis MARC
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Marek Adamczak, Henryk Jeleń, Andrzej Lenart, Edyta Malinowska-Pańczyk, Zbigniew Pałacha, Jarosława Rutkowska, Teresa Seidler, Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk, Piotr Szefer, Robert Tylingo.
Autor:
Adamczak, Marek.
, Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
, Jeleń, Henryk (biochemia).
, Lenart, Andrzej (1949- ).
, Malinowska-Pańczyk, Edyta.
, Pałacha, Zbigniew.
, Rutkowska, Jarosława.
, Seidler, Teresa.
, Szefer, Piotr.
, Staroszczyk, Hanna. Red.
, Tylingo, Robert.
, Wydawnictwo WNT.
Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2015.
Hasła przedm.
Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
ISBN:
9788379262427
9788379262410
Opis:
400 s. : il. ; 24 cm.
Zawartość:
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Źródło elektroniczne:
Spis treści
https://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2013/11/100000277123/100000277123_Silverstein_SpektroskopoweMetody.pdf
Wariant tytułu:
Główne składniki żywności
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
268289/1 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.