Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Adamczak, Marek.
     
  •  
  • Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
     
  •  
  • Jeleń, Henryk (biochemia).
     
  •  
  • Lenart, Andrzej (1949- ).
     
  •  
  • Malinowska-Pańczyk, Edyta.
     
  •  
  • Pałacha, Zbigniew.
     
  •  
  • Rutkowska, Jarosława.
     
  •  
  • Seidler, Teresa.
     
  •  
  • Szefer, Piotr.
     
  •  
  • Staroszczyk, Hanna. Red.
     
  •  
  • Tylingo, Robert.
     
  •  
  • Wydawnictwo WNT.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
     
  •  
  • Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Adamczak, Marek.
     
  •  
  •  Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
     
  •  
  •  Jeleń, Henryk (biochemia).
     
  •  
  •  Lenart, Andrzej (1949- ).
     
  •  
  •  Malinowska-Pańczyk, Edyta.
     
  •  
  •  Pałacha, Zbigniew.
     
  •  
  •  Rutkowska, Jarosława.
     
  •  
  •  Seidler, Teresa.
     
  •  
  •  Szefer, Piotr.
     
  •  
  •  Staroszczyk, Hanna. Red.
     
  •  
  •  Tylingo, Robert.
     
  •  
  •  Wydawnictwo WNT.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Chemia żywności : pr...
     
     
     
     Opis MARC
    Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Marek Adamczak, Henryk Jeleń, Andrzej Lenart, Edyta Malinowska-Pańczyk, Zbigniew Pałacha, Jarosława Rutkowska, Teresa Seidler, Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk, Piotr Szefer, Robert Tylingo.
    Autor: Adamczak, Marek., Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red., Jeleń, Henryk (biochemia)., Lenart, Andrzej (1949- )., Malinowska-Pańczyk, Edyta., Pałacha, Zbigniew., Rutkowska, Jarosława., Seidler, Teresa., Szefer, Piotr., Staroszczyk, Hanna. Red., Tylingo, Robert., Wydawnictwo WNT.
    Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2015.
    Hasła przedm.
  • Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
  •  
  • Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
  • ISBN: 
    9788379262427
    9788379262410
    Opis: 
    400 s. : il. ; 24 cm.
    Zawartość: 
    Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
    Źródło elektroniczne: 
    Spis treści https://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2013/11/100000277123/100000277123_Silverstein_SpektroskopoweMetody.pdf
    Wariant tytułu: 
    Główne składniki żywności
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy268289/1 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal