Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 3 tytułów spełniających kryteria: Bartoszek, Agnieszka.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Agnieszka Bartoszek, Joanna Cyprys, Kazimierz Dąbrowski, Magdalena Doraczyńska, Henryk Jeleń, Danuta Kołożyn-Krajewska, Barbara Kusznierewicz, Anna Lewandowska, Beata Plutowska, Antoni Rutkowski, Izabela Sinkiewicz, Robert Tylingo, Iwona Wawer, Barbara Wróblewska.
Autor: Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka., Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red., Jeleń, Henryk (biochemia)., Staroszczyk, Hanna. Red., Tylingo, Robert., Dąbrowski, Kazimierz (technologia żywności)., Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Kusznierewicz, Barbara., Lewandowska, Anna (chemia)., Rutkowski, Antoni (1920-2018)., Wawer, Iwona., Cyprys, Joanna., Doraczyńska, Magdalena., Wróblewska, Barbara Elżbieta., Sinkiewicz, Izabela., Plutowska, Beata., Wydawnictwo WNT.
Wydawnictwo WNT, 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Carcinogenic and anticarcinogenic food components / ed. by Wanda Baer-Dubowska, Agnieszka Bartoszek, Danuta Malejka-Giganti.
Autor: Baer-Dubowska, Wanda. Red., Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka. Red., Malejka-Giganti Danuta. Red.
Taylor & Francis, 2006.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Food Science and Technology
Chemical and Functional Properties of Food Components Series
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Zdzislawa E. Sikorskiego ; [aut: Agnieszka Bartoszek et al.].
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red., Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1994.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal