Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 ZasóbZasób
  Egzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca
     
  •  
  • Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Przemysł rolno-spożywczy -- czasopisma.
     
  •  
  • Żywienie -- czasopisma.
     
  •  
  • Żywność -- analiza -- czasopisma.
     
  •  
  • Żywność -- jakość -- czasopisma.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca
     
  •  
  •  Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Acta Scientiarum Pol...
     
     
     
     Opis MARC
    Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria.
    Autor: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca, Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca
    Poznań : Wydawnictwo AR, 2002-.
    Hasła przedm.
  • Przemysł rolno-spożywczy -- czasopisma.
  •  
  • Żywienie -- czasopisma.
  •  
  • Żywność -- analiza -- czasopisma.
  •  
  • Żywność -- jakość -- czasopisma.
  • ISSN: 
    1644-0730
    Opis: 
    24 cm.
    Zawartość: 
    Czasopismo naukowe założone w 2001 roku przez polskie uczelnie rolnicze.
    Od 2012 format 30 cm.
    Od 2007, 6=1 zmiana dodatku do tytułu: Czasopismo naukowe ukazujące się od 2002 roku, którego założycielem i patronem jest Konferencja Rektorów Uczelni Rolniczych.
    Od 2008, 7=2 zm. wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu.
    Od 2008, 7=3 tytuł równoległy serii: Food Science and Human Nutrition.
    Od 2008, 7=3 również dodatek do tytułu w języku angielskim: Scientific journal, issued since 2002, whose founder and advocate is the Conference of the Rectors of Universities of Life Sciences.
    Od 2014, 13=1 wydawca: Poznań University of Life Sciences Press.
    Od 2021 miejsce wydania: Bydgoszcz, Kraków, Lublin, Olsztyn, Poznań, Sidlce, Szczecin, Warszawa, Wrocław.
    Od 2021, nr 20=1 podtytuł: Food Science and Human Nutrition.
    Tekst i streszczenie w języku polskim i angielskim.
    Dostępne również w wersji elektronicznej.
    Źródło elektroniczne: 
     http://www.food.actapol.net/pl/publikacje
    Wariant tytułu: 
    Technologia Alimentaria
    Technologia Żywności i Żywienia
    Food Science and Human Nutrition
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Zasób
    Czytelnia
    Lokalizacja: Czytelnia
    Kolekcja: Czytelnia : Czasopisma polskie
    Sygnatura: 277317
    Czasopismo: 
    2002 nr 1 - 2006 nr 5
        Zrezygnowano z gromadzenia dalszych numerów. Tytuł dostępny w wersji online.
     
    Pokaż wszystkie egzemplarze
     

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal