Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Buttle, Francis. Autor
Cassell & Company. Wydawca
Hasła przedm.
Hotele -- zarządzanie.
Marketing usług.
Hotele -- zarządzanie -- Wielka Brytania.
Restauracje -- personel -- Wielka Brytania.
Przegląd katalogu
wg autora:
Buttle, Francis. Autor
Cassell & Company. Wydawca
wg tytułu:
Hotel and food servi...
Opis MARC
Hotel and food service marketing : a managerial approach / Francis Buttle.
Autor:
Buttle, Francis. Autor
, Cassell & Company. Wydawca
London : Cassell, 1993.
Hasła przedm.
Hotele -- zarządzanie.
Marketing usług.
Hotele -- zarządzanie -- Wielka Brytania.
Restauracje -- personel -- Wielka Brytania.
ISBN:
0304315338
Opis:
XII, 414 stron : ilustracje ; 25 cm.
Wydanie:
Reprinted, (twice).
Zawartość:
Indeks.
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór podstawowy (książki)
367325
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.