Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
43
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- skażenie.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Czas. polskie IN II
--kolekcja: Czas. polskie - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Czas. polskie ZN
--kolekcja: Czas. zagraniczne IN II
--kolekcja: Czas. zagraniczne - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gab. dyrektora
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Prace magisterskie
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. pedagogiczny
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Księgozbiór WSB
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
Nast.
1.
Residue Reviews : residues of pesticides and other foreign chemicals in foods and feeds / edited by Francis A. Gunther.
Autor:
Gunther, Francis A. Red.
Springer-Verlag, 1962- .
2.
Pesticide Residues in Food. Evaluations / joint meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group.
Autor:
FAO Panel of Experts on Pesticide Residues and the Environment.
, FAO Working Party on Pesticide Residues.
, Światowa Organizacja Zdrowia. Expert Committee on Pesticide Residues.
, FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment.
, WHO Core Assessment Group.
Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1978-.
Seria:
FAO Plant Production and Protection Papers
3.
Pesticide Residues in Food ... : report of the Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group on Pesticide Residues.
Autor:
Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and the WHO Core Assessment Group on Pesticide Residues.
, FAO Panel of Experts on Pesticide Residues and the Environment.
, FAO Working Party on Pesticide Residues.
, Światowa Organizacja Zdrowia. Expert Committee on Pesticide Residues.
, FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment.
, WHO Core Assessment Group.
Food and Agriculture Organization of the United Nations ; World Health Organization, 1966-.
Seria:
FAO Plant Production and Protection Papers
4.
Food authentication and tracebility / edited by Charis M. Galanakis.
Autor:
Galanakis, Charis M. Redaktor
, Elsevier (Amsterdam).
Academic Press an imprint of Elsevier, 2021.
5.
Food safety : the science of keeping food safe / Ian C. Shaw.
Autor:
Shaw, Ian C. (1950- ).
, John Wiley & Sons.
Wiley/Blackwell, 2018.
6.
Science and strategies for safe food / Surender S. Ghonkrokta.
Autor:
Ghonkrokta, Surender S.
, Taylor & Francis (Londyn).
CRC Press Taylor & Francis Group, © 2017.
7.
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
Autor:
Seweryn, Michał.
, Kolarzyk, Emilia. Red.
, Bandoła, Katarzyna.
, Helbin, Jadwiga.
, Szot, Wojciech.
, Potocki, Artur (chemia).
, Czarnobilska, Ewa.
, Myszkowska, Dorota.
, Chmielewska, Anna (medycyna).
, Mazur, Marcel.
, Hydzik, Piotr.
, Ciszowski, Krzysztof.
, Szkolnicka, Beata.
, Dulińska-Stanek, Ewa.
, Zając, Joanna (dietetyka).
, Pokrzywa, Piotr.
, Kolarzyk, Emilia.
, Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016.
8.
Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego, Zbigniewa Krejpcio.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ). Red.
, Krejpcio, Zbigniew. Red.
, Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014.
9.
Multicriteria-based ranking for risk management of food-borne parasites : report of a joint FAO/WHO Expert Meeting, 3-7 September 2012, FAO Headquarters, Rome, Italy.
Autor:
Światowa Organizacja Zdrowia.
, FAO.
World Health Organization ; Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2014.
Seria:
Microbiological Risk Assessment Series 23
10.
Practical food safety : contemporary issues and future directions / editors Rajeev Bhat and Vicente M. Gómez-López.
Autor:
Bhat, Rajeev. Red.
, Gómez-López, Vicente M. (1965- ). Red.
, John Wiley & Sons.
John Wiley & Sons, 2014.
1
2
3
4
5
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.