Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
54
tytułów spełniających kryteria:
Przemysł rolno-spożywczy -- Polska -- 1990-.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Czas. polskie IN II
--kolekcja: Czas. polskie - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Czas. polskie ZN
--kolekcja: Czas. zagraniczne IN II
--kolekcja: Czas. zagraniczne - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gab. dyrektora
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Prace magisterskie
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. pedagogiczny
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Księgozbiór WSB
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
Nast.
1.
Vademecum handlu i przemysłu spożywczego w Polsce / [red. prowadzący Jan Maciej Augustynek].
Autor:
Augustynek, Jan Maciej. Red.
Polskie Wydaw. Fachowe, [1998]-.
2.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna. Redaktor
, Puchalski, Czesław. Redaktor
, Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2022.
3.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna. Redaktor
, Puchalski, Czesław. Redaktor
, Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2021.
4.
Społeczna odpowiedzialność biznesu a wyniki przedsiębiorstw : krytyczna analiza metodyki i rezultatów badań / Piotr Zaborek.
Autor:
Zaborek, Piotr.
, Szkoła Główna Handlowa (Warszawa). Oficyna Wydawnicza.
Oficyna Wydawnicza SGH, 2021.
5.
Rola logistyki w polskim sektorze żywnościowym / redakcja naukowa Mirosław Gornowicz.
Autor:
Gornowicz, Mirosław. Redaktor
, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, © copyright 2020.
6.
Metodologiczne aspekty pomiaru międzynarodowej konkurencyjności branży na przykładzie przemysłu spożywczego / Katarzyna Łukiewska.
Autor:
Łukiewska, Katarzyna.
, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, © copyright 2019.
7.
Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w Polsce / Joanna Szwacka-Mokrzycka.
Autor:
Szwacka-Mokrzycka, Joanna.
, Wydawnictwo Naukowe PWN.
Wydawnictwo Naukowe PWN SA, copyright © 2018.
8.
Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych / Piotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski.
Autor:
Cyrek, Piotr (zarządzanie przedsiębiorstwem).
, Grzybek, Maria (1952- ).
, Makarski, Sylwester (1942- ).
, Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2016.
9.
Przemysł spożywczy - makrootoczenie, inwestycje, ekspansja zagraniczna / redakcja Iwona Szczepaniak i Krzysztof Firlej ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
, Firlej, Krzysztof (1961- ). Red.
, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego (Kraków).
Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego ; [Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy], 2015.
10.
Funkcjonowanie wybranych ogniw łańcucha żywnościowego w Polsce w kontekście rozwoju biogospodarki / Katarzyna Domańska, Agnieszka Komor, Artur Krukowski, Anna Nowak.
Autor:
Domańska, Katarzyna (1975- ).
, Komor, Agnieszka.
, Krukowski, Artur Marcin.
, Nowak, Anna (nauki ekonomiczne).
, Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015.
1
2
3
4
5
6
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.