Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 9 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- falsyfikacja i inspekcja.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Food frauds : simple methods of detecting adulterations in what we consume / compiled by Thos. O. Thompson.
Autor: Thompson, Thomas Oliver., Forgotten Books.
Forgotten Books, copyright © 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Food safety, risk intelligence and benchmarking / Sylvain Charlebois.
Autor: Charlebois, Sylvain (1970- )., John Wiley & Sons.
John Wiley & Sons, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Science and strategies for safe food / Surender S. Ghonkrokta.
Autor: Ghonkrokta, Surender S., Taylor & Francis (Londyn).
CRC Press Taylor & Francis Group, © 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.
Autor: Kowalczyk, Stanisław (1956- )., Wydawnictwo Naukowe PWN.
Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Advances in food authenticity testing / edited by Gerard Downey.
Autor: Downey, Gerard (1951- ). Red., Woodhead Publishing.
Woodhead Publishing/Elsevier, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Handbook of food allergen detection and control / edited by Simon Flanagan.
Autor: Flanagan, Simon. Red., Woodhead Publishing.
Woodhead Publishing/Elsevier, cop. 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 264
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Chemical contaminants and residues in food / ed. by D. Schrenk.
Autor: Schrenk, Dieter (1953- ). Red., Woodhead Publishing.
Woodhead Publishing, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 235
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Food chain integrity : a holistic approach to food traceability, safety, quality and authenticity / ed. by J. Hoorfar [et al.].
Autor: Hoorfar, J. Red., Woodhead Publishing.
Woodhead Publishing, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 212
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Food regulation : law, science, policy, and practice / Neal D. Fortin.
Autor: Fortin, Neal D.
John Wiley & Sons, cop. 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal