Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
229
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- jakość.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Czas. polskie IN II
--kolekcja: Czas. polskie - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Czas. polskie ZN
--kolekcja: Czas. zagraniczne IN II
--kolekcja: Czas. zagraniczne - kol. retro
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gab. dyrektora
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Prace magisterskie
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. pedagogiczny
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Księgozbiór WSB
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
Nast.
1.
Sustainable food : productions and consumption perspectives / Editors Katarzyna Pawlak-Lemańska, Barbara Borusiak, Ewa Sikorska ; Poznań University of Economics and Business.
Autor:
Pawlak-Lemańska, Katarzyna. Redakcja
, Borusiak, Barbara. Redakcja
, Sikorska, Ewa. Redakcja
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
PUEB Press, 2024.
2.
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria.
Autor:
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydawnictwo.
, Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo AR, 2002-.
3.
Acta Alimentaria : [quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences].
Autor:
Magyar Tudományos Akadémia. Élelmiszer tudományos bizottsaǵ.
Akadémiai Kiado , 1976-.
4.
Żywność : nauka - technologia - jakość : kwartalnik naukowy / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Autor:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
PTTŻ Oddział Malopolski, 1999-.
5.
Food Quality and Preference.
Autor:
Pearson Longman.
Longman Scientific & Technical, 1988-.
6.
Polish Food : official quarterly the Ministry of Agricultural and Food Economy.
Autor:
Polska. Ministerstwo Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej (1990-1999).
, Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa.
Agency for Restructuring and Modernization of Agriculture, 1994-.
7.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences / Division of Food Science. Centre for Agrotechnology and Veterinary Sciences. Polish Academy of Sciences.
Autor:
Polska Akademia Nauk. Centrum Agrotechnologii i Weterynarii (Olsztyn). Oddział Nauki o Żywności.
, Polska Akademia Nauk. Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Olsztyn). Oddział Nauki o Żywności.
, Polska Akademia Nauk. Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Olsztyn).
, Polska Akademia Nauk.
Polish Academy of Sciences, 1992-.
8.
Journal of Agricultural and Food Chemistry / the American Chemical Society.
Autor:
American Chemical Society.
American Chemical Society, 1953-.
9.
Analiza i ocena jakości żywności / redakcja naukowa Małgorzata Piecyk, Rafał Wołosiak.
Autor:
Piecyk, Małgorzata. Autor Redakcja
, Wołosiak, Rafał. Autor Redakcja
, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
Wydawnictwo SGGW, 2023.
10.
Jakość żywności atrybucyjnej / redakcja naukowa Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska ; [autorzy] Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudzinski ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Samotyja, Urszula. Redaktor Autor
, Sielicka, Maria. Redaktor Autor
, Dankowska, Anna Jadwiga. Autor
, Jasińska-Kuligowska, Iwona. Autor
, Klensporf-Pawlik, Dorota. Autor
, Klimczak, Inga. Autor
, Zmudziński, Wojciech. Autor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo UEP, 2023.
Seria:
Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 373
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Nast.
>>
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.