Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
8
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- toksykologia.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
1.
Chemical contaminants and residues in food / ed. by D. Schrenk.
Autor:
Schrenk, Dieter (1953- ). Red.
, Woodhead Publishing.
Cambridge [etc.] : Woodhead Publishing, 2012.
Seria:
Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 235
2.
Process-induced food toxicants : occurrence, formation, mitigation, and health risks / [ed. by] Richard H. Stadler, David R. Lineback.
Autor:
Lineback, David R. Red.
, Stadler, Richard H. Red.
, John Wiley & Sons.
Hoboken : John Wiley & Sons, Inc., cop. 2009.
3.
Paradoks trucizn : substancje chemiczne przyjazne i wrogie / John Timbrell ; z angielskiego przełożyli: Z. Witkiewicz, R. Łakomy, R. Kubica.
Autor:
Timbrell, John.
, Witkiewicz, Zygfryd (1940- ). Tłumaczenie
, Łakomy, Roman. Tłumaczenie
, Kubica, Robert (tłumacz). Tłumaczenie
, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2008.
4.
Risk assessment of Vibrio vulnificus in raw oysters : interpretative summary and technical report / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization.
Autor:
FAO.
, Światowa Organizacja Zdrowia.
Geneva : World Health Organization, 2005.
Seria:
Microbiological Risk Assessment Series 8.
5.
Risk assessment of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm-water shrimp in international trade : interpretative summary and technical report / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization.
Autor:
FAO.
, Światowa Organizacja Zdrowia.
Geneva : World Health Organization, 2005.
Seria:
Microbiological Risk Assessment Series 9.
6.
Food and nutritional toxicology Stanley T. Omaye.
Autor:
Omaye, Stanley T.
Boca Raton : CRC Press, cop. 2004.
Seria:
Food Science and Technology - CRC Taylor & Francis
7.
Food toxicology / ed. by William Helferich, Carl K. Winter.
Autor:
Helferich, William. Wyd.
, Winter, Carl K. Wyd.
Boca Raton : CRC Press, 2001.
8.
Toksykologia żywności / Maksym Nikonorow.
Autor:
Nikonorow, Maksym (1913-1985).
, Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1979.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.