Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 8 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- toksykologia.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Chemical contaminants and residues in food / ed. by D. Schrenk.
Autor: Schrenk, Dieter (1953- ). Red., Woodhead Publishing.
Cambridge [etc.] : Woodhead Publishing, 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 235
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Process-induced food toxicants : occurrence, formation, mitigation, and health risks / [ed. by] Richard H. Stadler, David R. Lineback.
Autor: Lineback, David R. Red., Stadler, Richard H. Red., John Wiley & Sons.
Hoboken : John Wiley & Sons, Inc., cop. 2009.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Paradoks trucizn : substancje chemiczne przyjazne i wrogie / John Timbrell ; z angielskiego przełożyli: Z. Witkiewicz, R. Łakomy, R. Kubica.
Autor: Timbrell, John., Witkiewicz, Zygfryd (1940- ). Tłumaczenie, Łakomy, Roman. Tłumaczenie, Kubica, Robert (tłumacz). Tłumaczenie, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Risk assessment of Vibrio vulnificus in raw oysters : interpretative summary and technical report / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization.
Autor: FAO., Światowa Organizacja Zdrowia.
Geneva : World Health Organization, 2005.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series 8.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Risk assessment of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm-water shrimp in international trade : interpretative summary and technical report / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization.
Autor: FAO., Światowa Organizacja Zdrowia.
Geneva : World Health Organization, 2005.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Microbiological Risk Assessment Series 9.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Food and nutritional toxicology Stanley T. Omaye.
Autor: Omaye, Stanley T.
Boca Raton : CRC Press, cop. 2004.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Food Science and Technology - CRC Taylor & Francis
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Food toxicology / ed. by William Helferich, Carl K. Winter.
Autor: Helferich, William. Wyd., Winter, Carl K. Wyd.
Boca Raton : CRC Press, 2001.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Toksykologia żywności / Maksym Nikonorow.
Autor: Nikonorow, Maksym (1913-1985)., Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1979.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal