Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 2 tytułów spełniających kryteria: Mleko -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 1, Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne / Eugeniusz Pijanowski.
Autor: Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)., Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1971.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Chemia i analiza mleka oraz jego przetworów / Józef Budsławski.
Autor: Budsławski, Józef (1912-1978)., Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1963.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal