Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 8 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- konserwowanie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta / Urszula Samotyja.
Autor: Samotyja, Urszula., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Organic acids and food preservation / Maria M. Theron, J. F. Rykers Lues.
Autor: Theron, Maria M., Lues, Jan Frederick Rykers.
CRC Press, cop. 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Food and beverage stability and shelf life / ed. by David Kilcast and Persis Subramaniam.
Autor: Kilcast, David. Red., Subramaniam, Persis. Red., Woodhead Publishing.
Woodhead Publishing, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition no. 210
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Biochemiczna i molekularna charakterystyka bakteriocyn wytwarzanych przez bakterie z rodzaju Propionibacterium = Biochemical and molecular characteristics of bacteriocins produced by Propionibacterium / Daniela Gwiazdowska.
Autor: Gwiazdowska, Daniela.
Instytut Chemii Bioorganicznej PAN, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Utrwalanie i przechowywanie żywności / pod red. Marka Zina ; [aut. rozdz. Marek Zin et al.].
Autor: Zin, Marek (1947- ). Red., Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- ). Red., Dłużewska, Elżbieta. Red.
Wydawnictwo SGGW, 2008.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Opakowania żywności / pod red. Bohdana Czerniawskiego i Jana Michniewicza.
Autor: Czerniawski, Bohdan. Red., Michniewicz, Jan. Red.
Agro Food Technology, 1998.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Promieniowanie jonizujące szansą trwałej i zdrowej żywności / Włodzimierz Fiszer.
Autor: Fiszer, Włodzimierz (1930- )., Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Wielkopolski., Akademia Rolnicza (Poznań).
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Wielkopolski : Akademia Rolnicza, 1992.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Seria Popularnonaukowa - Polskie Towarzystwo Technologów Żywności nr 5
Biblioteczka PTTŻ
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal