Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 2 tytułów spełniających kryteria: Podręcznik Szkolny - Format-AB
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Podstawy przetwórstwa spożywczego / pod red. Aleksandry Zajączkowskiej ; [aut. Jan Andrzej Iciek at al.].
Autor: Zajączkowska, Aleksandra. Red., Iciek, Jan (1940- ).
Warszawa : Format - AB, 1998.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Podręcznik Szkolny - Format-AB
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowych / pod red. Anny Dzień ; [aut.: Anna Dzień et al.].
Autor: Dzień, Anna. Red.
Warszawa : Format-AB, 1998.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Podręcznik Szkolny - Format-AB
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal