Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Seweryn, Michał.
     
  •  
  • Kolarzyk, Emilia. Red.
     
  •  
  • Bandoła, Katarzyna.
     
  •  
  • Helbin, Jadwiga.
     
  •  
  • Szot, Wojciech.
     
  •  
  • Potocki, Artur (chemia).
     
  •  
  • Czarnobilska, Ewa.
     
  •  
  • Myszkowska, Dorota.
     
  •  
  • Chmielewska, Anna (medycyna).
     
  •  
  • Mazur, Marcel.
     
  •  
  • Hydzik, Piotr.
     
  •  
  • Ciszowski, Krzysztof.
     
  •  
  • Szkolnicka, Beata.
     
  •  
  • Dulińska-Stanek, Ewa.
     
  •  
  • Zając, Joanna (dietetyka).
     
  •  
  • Pokrzywa, Piotr.
     
  •  
  • Kolarzyk, Emilia.
     
  •  
  • Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Żywność -- domieszki -- podręczniki akademickie.
     
  •  
  • Żywność -- domieszki -- toksykologia -- podręczniki akademickie.
     
  •  
  • Żywność -- skażenie -- podręczniki akademickie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Seweryn, Michał.
     
  •  
  •  Kolarzyk, Emilia. Red.
     
  •  
  •  Bandoła, Katarzyna.
     
  •  
  •  Helbin, Jadwiga.
     
  •  
  •  Szot, Wojciech.
     
  •  
  •  Potocki, Artur (chemia).
     
  •  
  •  Czarnobilska, Ewa.
     
  •  
  •  Myszkowska, Dorota.
     
  •  
  •  Chmielewska, Anna (medycyna).
     
  •  
  •  Mazur, Marcel.
     
  •  
  •  Hydzik, Piotr.
     
  •  
  •  Ciszowski, Krzysztof.
     
  •  
  •  Szkolnicka, Beata.
     
  •  
  •  Dulińska-Stanek, Ewa.
     
  •  
  •  Zając, Joanna (dietetyka).
     
  •  
  •  Pokrzywa, Piotr.
     
  •  
  •  Kolarzyk, Emilia.
     
  •  
  •  Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Antyodżywcze i antyz...
     
     
     
     Opis MARC
    Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
    Autor: Seweryn, Michał., Kolarzyk, Emilia. Red., Bandoła, Katarzyna., Helbin, Jadwiga., Szot, Wojciech., Potocki, Artur (chemia)., Czarnobilska, Ewa., Myszkowska, Dorota., Chmielewska, Anna (medycyna)., Mazur, Marcel., Hydzik, Piotr., Ciszowski, Krzysztof., Szkolnicka, Beata., Dulińska-Stanek, Ewa., Zając, Joanna (dietetyka)., Pokrzywa, Piotr., Kolarzyk, Emilia., Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo.
    Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016.
    Hasła przedm.
  • Żywność -- domieszki -- podręczniki akademickie.
  •  
  • Żywność -- domieszki -- toksykologia -- podręczniki akademickie.
  •  
  • Żywność -- skażenie -- podręczniki akademickie.
  • ISBN: 
    9788323339663
    9788323394105
    978-83-233-3966-3
    978-83-233-9410-5
    Opis: 
    766 s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cm.
    Zawartość: 
    Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia Książek : Księgozbiór towaroznawczy268227 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal