Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
9
tytułów spełniających kryteria:
Białka roślinne.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
1.
Ekonomiczne determinanty rozwoju produkcji i wykorzystania rodzimych roślin białkowych na cele paszowe / Michał A. Jerzak, Dorota Czerwińska-Kayzer, Joanna Florek, Magdalena Śmiglak-Krajewska.
Autor:
Jerzak, Michał Andrzej.
, Czerwińska-Kayzer, Dorota. Autor
, Florek, Joanna. Autor
, Śmiglak-Krajewska, Magdalena. Autor
, Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, copyright 2020.
2.
Rynek rodzimych roślin białkowych na cele paszowe w Polsce : znaczenie gospodarcze, determinanty i kierunki rozwoju / Michał A. Jerzak, Dorota Czerwińska-Kayzer, Joanna Florek, Magdalena Śmiglak-Krajewska.
Autor:
Jerzak, Michał Andrzej.
, Czerwińska-Kayzer, Dorota. Autor
, Florek, Joanna. Autor
, Śmiglak-Krajewska, Magdalena. Autor
, Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2020.
3.
Wybrane zagadnienia z zakresu alergenów nasion zbóż i roślin strączkowych : monografia / pod red. naukową Łucji Fornal ; [zespół aut. Barbara Bilo et al.] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ.
Autor:
Fornal, Łucja (1939-2011). Red.
, Bilo, Barbara.
Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2007.
4.
Ocena jakości preparatów białka ziemniaczanego otrzymanych w różnych warunkach technologicznych i ich przydatności w produkcji wyrobów ekstrudowanych / Anna Pęksa ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
Autor:
Pęksa, Anna.
, Akademia Rolnicza (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.
Seria:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) 238
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu nr 533
5.
Aspekty techniczne i ekonomiczne otrzymywania białka z soku ziemniaka / Józef Soliński.
Autor:
Soliński, Józef.
, Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydaw. AE, 1997.
Seria:
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu nr 762
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania nr 122
6.
Badania białka z soku ziemniaczanego i próby zastosowań jego frakcji wytrącalnej / Józef Soliński.
Autor:
Soliński, Józef.
, Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydaw. AE, 1995.
Seria:
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania nr 108
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu nr 697
7.
Uzyskiwanie i charakterystyka białka soku ziemniaka jako produktu do wzbogacania żywności / Józef Soliński.
Autor:
Soliński, Józef.
, Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydaw. AE, 1994.
Seria:
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu nr 684
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania nr 107
8.
Próby otrzymywania białka paszowego i spożywczego o podwyższonej jakości z odpadowego soku ziemniaka / Józef Soliński.
Autor:
Soliński, Józef.
, Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej, 1983.
Seria:
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania nr 251
9.
Wybrane aspekty środowiskowe i żywieniowe alternatywnych źródeł białka - studium przypadku przekąski białkowej / Inga Klimczak, Daniel Głogowski.
Autor:
Klimczak, Inga.
, Głogowski, Daniel (towaroznawstwo). Autor
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.