Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 9 tytułów spełniających kryteria: Białka roślinne.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Ekonomiczne determinanty rozwoju produkcji i wykorzystania rodzimych roślin białkowych na cele paszowe / Michał A. Jerzak, Dorota Czerwińska-Kayzer, Joanna Florek, Magdalena Śmiglak-Krajewska.
Autor: Jerzak, Michał Andrzej., Czerwińska-Kayzer, Dorota. Autor, Florek, Joanna. Autor, Śmiglak-Krajewska, Magdalena. Autor, Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, copyright 2020.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Rynek rodzimych roślin białkowych na cele paszowe w Polsce : znaczenie gospodarcze, determinanty i kierunki rozwoju / Michał A. Jerzak, Dorota Czerwińska-Kayzer, Joanna Florek, Magdalena Śmiglak-Krajewska.
Autor: Jerzak, Michał Andrzej., Czerwińska-Kayzer, Dorota. Autor, Florek, Joanna. Autor, Śmiglak-Krajewska, Magdalena. Autor, Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2020.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Wybrane zagadnienia z zakresu alergenów nasion zbóż i roślin strączkowych : monografia / pod red. naukową Łucji Fornal ; [zespół aut. Barbara Bilo et al.] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ.
Autor: Fornal, Łucja (1939-2011). Red., Bilo, Barbara.
Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2007.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Ocena jakości preparatów białka ziemniaczanego otrzymanych w różnych warunkach technologicznych i ich przydatności w produkcji wyrobów ekstrudowanych / Anna Pęksa ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
Autor: Pęksa, Anna., Akademia Rolnicza (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) 238
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu nr 533
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Aspekty techniczne i ekonomiczne otrzymywania białka z soku ziemniaka / Józef Soliński.
Autor: Soliński, Józef., Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydaw. AE, 1997.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu nr 762
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania nr 122
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Badania białka z soku ziemniaczanego i próby zastosowań jego frakcji wytrącalnej / Józef Soliński.
Autor: Soliński, Józef., Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydaw. AE, 1995.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania nr 108
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu nr 697
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Uzyskiwanie i charakterystyka białka soku ziemniaka jako produktu do wzbogacania żywności / Józef Soliński.
Autor: Soliński, Józef., Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydaw. AE, 1994.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu nr 684
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania nr 107
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Próby otrzymywania białka paszowego i spożywczego o podwyższonej jakości z odpadowego soku ziemniaka / Józef Soliński.
Autor: Soliński, Józef., Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej, 1983.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania nr 251
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Wybrane aspekty środowiskowe i żywieniowe alternatywnych źródeł białka - studium przypadku przekąski białkowej / Inga Klimczak, Daniel Głogowski.
Autor: Klimczak, Inga., Głogowski, Daniel (towaroznawstwo). Autor
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal