Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Franca, Adriana S. Redaktor
     
  •  
  • Nollet, Leo M. L. (1948- ). Redaktor
     
  •  
  • Taylor & Francis (Londyn). Wydawca
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Żywność -- analiza.
     
  •  
  • Żywność -- jakość.
     
  •  
  • Spektroskopia.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Franca, Adriana S. Redaktor
     
  •  
  •  Nollet, Leo M. L. (1948- ). Redaktor
     
  •  
  •  Taylor & Francis (Londyn). Wydawca
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Spectroscopic method...
     
     
     
     Opis MARC
    Spectroscopic methods in food analysis / [edited by] Adriana S. Franca and Leo M. L. Nollet.
    Autor: Franca, Adriana S. Redaktor, Nollet, Leo M. L. (1948- ). Redaktor, Taylor & Francis (Londyn). Wydawca
    Boca Raton ; London ; New York : CRC Press - Taylor & Francis Group, cop. 2018.
    Hasła przedm.
  • Żywność -- analiza.
  •  
  • Żywność -- jakość.
  •  
  • Spektroskopia.
  • Serie
  • Food Analysis & Properties 2475-7551
  • ISBN: 
    9781498754613
    978-1-4987-5461-3
    Opis: 
    XIII, 649 stron : ilustracje ; 27 cm.
    Zawartość: 
    U góry okładki: Food & Culinary Science.
    Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
    Dodaj do listy podr. 
    UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.

    Egzemplarze
    KolekcjaSygnaturaStatusTyp egzemplarza 
    Czytelnia Książek : Księgozbiór towaroznawczy268361 TDostępnyCzytelnia - wolny dostęp 

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):


    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
    Horizon Information Portal