Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Franca, Adriana S. Redakcja
Nollet, Leo M. L. (1948- ). Redakcja
Taylor & Francis (Londyn). Wydawca
Hasła przedm.
Żywność -- analiza.
Żywność -- jakość.
Spektroskopia.
Przegląd katalogu
wg autora:
Franca, Adriana S. Redakcja
Nollet, Leo M. L. (1948- ). Redakcja
Taylor & Francis (Londyn). Wydawca
wg tytułu:
Spectroscopic method...
Opis MARC
Spectroscopic methods in food analysis / [edited by] Adriana S. Franca and Leo M. L. Nollet.
Autor:
Franca, Adriana S. Redakcja
, Nollet, Leo M. L. (1948- ). Redakcja
, Taylor & Francis (Londyn). Wydawca
Boca Raton ; London ; New York : CRC Press - Taylor & Francis Group, cop. 2018.
Hasła przedm.
Żywność -- analiza.
Żywność -- jakość.
Spektroskopia.
Serie
Food Analysis & Properties 2475-7551
ISBN:
9781498754613
Opis:
XIII, 649 stron : ilustracje ; 27 cm.
Zawartość:
U góry okładki: Food & Culinary Science.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór towaroznawczy
268361 T
Dostępny
Czytelnia - wolny dostęp
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.