Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 8 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- konsumpcja -- Polska -- 1990- -- statystyki.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Wzorce konsumpcji żywności w Polsce / Mariola Kwasek.
Autor: Kwasek, Mariola., Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej (Warszawa).
Warszawa : [Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy], 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej 153
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Zróżnicowanie spożycia żywności w gospodarstwach domowych na wsi / Mariola Kwasek.
Autor: Kwasek, Mariola.
Warszawa : IERiGŻ-PIB, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Wpływ dochodów na spożycie żywności w gospodarstwach domowych / Bożena Gulbicka, Mariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej.
Autor: Gulbicka, Bożena., Kwasek, Mariola.
Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej, 2001.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Nierówności społeczne w sferze wyżywienia / Barbara Chmielewska.
Autor: Chmielewska, Barbara.
Warszawa : Dział Wydawnictw IERiGŻ, 2001.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej 106
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Determinanty konsumpcji żywności : analiza hierarchiczna / Bogdan Sojkin.
Autor: Sojkin, Bogdan (1951- )., Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 1994.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 2, Prace Habilitacyjne z. 135
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Produkcja i konsumpcja żywności w PRL / Władysław Szewczyk.
Autor: Szewczyk, Władysław ( -2004).
Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej, 1989.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej 40
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Mierniki samowystarczalności żywnościowej w wybranych krajach i w Polsce / Krystyna Świetlik.
Autor: Świetlik, Krystyna.
Warszawa : CINTE, 1988.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Wybrane Informacje Tematyczne - Centrum Informacji Naukowej, Technicznej i Ekonomicznej 8
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Potrzeby żywnościowe gospodarstw domowych. / [oprac. Sławomir Mierzejewski, Departament Badań Społecznych].
Autor: Mierzejewski, Sławomir. Oprac., Polska. Główny Urząd Statystyczny. Departament Badań Społecznych ( -1989).
Warszawa : Zakład Wydawnictw Statystycznych i Drukarni, 1987.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Statystyka Polski - Główny Urząd Statystyczny. Materiały Statystyczne 49
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal