Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 86 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- konsumpcja -- Polska.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Zachowania konsumentów : aktywizujące działania przedsiębiorstw świadczących usługi gastronomiczne w turbulentnym i niepewnym otoczeniu / Agnieszka Górka-Chowaniec.
Autor: Górka-Chowaniec, Agnieszka., Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2022.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska.
Autor: Smoluk-Sikorska, Joanna., Difin.
Warszawa : Difin, 2021.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Społeczeństwo marnotrawców? : funkcje i status normy niemarnowania żywności / Ariel Modrzyk.
Autor: Modrzyk, Ariel (1985- )., Zakład Wydawniczy Nomos.
Kraków : Zakład Wydawniczy "Nomos", 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka.
Autor: Nowogródzka, Teresa., CeDeWu.
Warszawa : CeDeWu, 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w Polsce / Joanna Szwacka-Mokrzycka.
Autor: Szwacka-Mokrzycka, Joanna., Wydawnictwo Naukowe PWN.
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, copyright © 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Zmiany w otoczeniu przemysłu spożywczego zachodzące pod wpływem globalizacji : wybrane problemy / Piotr Chechelski, Mariola Kwasek, Robert Mroczek.
Autor: Chechelski, Piotr., Kwasek, Mariola., Mroczek, Robert., Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej (Warszawa). Dział Wydawnictw.
Warszawa : Dział Wydawnictw IERiGŻ-PIB, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej 164
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Konsumpcja żywności w Polsce w latach 2004-2014 : uwarunkowania i tendencje : praca zbiorowa / pod redakcją naukową Krystyny Świetlik ; autorzy Krzysztof Hryszko, Dorota Pasińska, Ewa Rosiak, Jadwiga Seremak-Bulge, Irena Strojewska, Krystyna Świetlik, Danuta Zawadzka, Teresa Zdziarska, Paweł Wyrzykowski.
Autor: Hryszko, Krzysztof., Świetlik, Krystyna. Red., Pasińska, Dorota., Rosiak, Ewa., Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017)., Strojewska, Irena., Zawadzka, Danuta., Zdziarska, Teresa., Wyrzykowski, Paweł., Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej (Warszawa). Dział Wydawnictw.
Warszawa : Dział Wydawnictw IERiGŻ-PIB, 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej 163
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Ekonomiczne i społeczne determinanty wydatków na żywność w Polsce / Marek Gałązka, Aleksander Grzelak.
Autor: Gałązka, Marek (ekonomia)., Grzelak, Aleksander., Kujawsko-Pomorska Szkoła Wyższa (Bydgoszcz). Wydawnictwo.
Bydgoszcz : Wydawnictwo Kujawsko-Pomorskiej Szkoły Wyższej, 2015.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Dochody a wydatki na żywność gospodarstw domowych w Polsce po akcesji do Unii Europejskiej / Marek Gałązka ; promotor Aleksander Grzelak.
Autor: Gałązka, Marek (ekonomia)., Grzelak, Aleksander., Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydział Ekonomii.
Poznań : UE, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Wzorce konsumpcji żywności w Polsce / Mariola Kwasek.
Autor: Kwasek, Mariola., Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej (Warszawa).
Warszawa : [Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy], 2012.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej 153
 Dodaj do listy podr. 

  123456789Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal