Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 653 tytułów spełniających kryteria: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Przegląd Zbożowo-Młynarski.
Autor: Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego., Polskie Wydawnictwa Gospodarcze.
Polskie Wydawnictwa Gospodarcze, 1957-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Gospodarka Mięsna.
Autor: Polska. Ministerstwo Przemysłu Mięsnego i Mleczarskiego., Polska. Ministerstwo Przemysłu Spożywczego., Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego., Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. Sekcja Przemysłu Mięsnego., Polskie Wydawnictwa Gospodarcze.
PPW "Polskie Wydawnictwa Gospodarcze", 1949-.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki.
Autor: Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia). Redaktor, Kijowski, Jacek (1948-2013). Redaktor, Anders, Elżbieta. Autor, Cegielska-Radziejewska, Renata. Autor, Konieczny, Piotr. Autor, Krala, Lucjan (1949- ). Autor, Ziołecki, Jerzy. Autor, Kusterka, Robert (1964- ). Autor, Woś, Zofia. Autor, Wysłouch, Wiktor. Autor, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Seria: Żywność, Jakość, Technologia
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; [aut.: Marek Adamczak et al.].
Autor: Bednarski, Włodzimierz (1943- ). Red., Reps, Arnold. Red., Adamczak, Marek., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2013.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Chemiczne metody analizy ilościowej / Andrzej Cygański.
Autor: Cygański, Andrzej (1927-2012)., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Elementy rachunku prawdopodobieństwa i statystyki : na przykładach z ekonomii / Henryk Kowgier.
Autor: Kowgier, Henryk., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, cop. 2011.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Słownik naukowo-techniczny angielsko-polski / red. Maria M. Berger [et al.].
Autor: Berger, Maria M. Red., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut.: Ewa Domian [et al.].
Autor: Pałacha, Zbigniew. Red., Domian, Ewa., Sitkiewicz, Iwona. Red., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, cop. 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego.
Autor: Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydaw. Nauk. - Tech., 1976-2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Współczesna margaryna : aspekty technologiczne i żywieniowe : praca zbiorowa / pod red. Krzysztofa Krygiera ; [aut.: Pernille Gerstenberg Kirkeby et al.].
Autor: Krygier, Krzysztof. Red., Gerstenberg Kirkeby, Pernille., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2010.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  12345678910Nast.>>

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal