Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 53 tytułów spełniających kryteria: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.

 1.
Kawa - Analiza sensoryczna - Terminologia PN-ISO 18794 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2019.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności - Wymagania dla każdej organizacji należącej do łańcucha żywnościowego PN-EN ISO 22000 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2018.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Ogólne wytyczne przeprowadzania testów hedonicznych z konsumentami na obszarze kontrolowanym / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Polski Komitet Normalizacyjny, 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Wytyczne do monitorowania sprawności ilościowego zespołu sensorycznego PN-EN ISO 11132 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Analiza sensoryczna - Terminologia PN-EN ISO 5492:2009/A1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2017.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Systemy zarządzania środowiskowego - Wymagania i wytyczne stosowania PN-EN ISO 14001 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Systemy zarządzania jakością - Podstawy i terminologia PN-EN ISO 9000 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Systemy zarządzania jakością - Wymagania PN-EN ISO 9001 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Ogólne wytyczne ustalania profilu sensorycznego PN-EN ISO 13299 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny.
Polski Komitet Normalizacyjny, © copyright 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Analiza sensoryczna - Metodyka - Metody badania wrażliwości smakowej PN-ISO 3972 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Autor: Polska. Polski Komitet Normalizacyjny., Polska. Polski Komitet Normalizacyjny. Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Polski Komitet Normalizacyjny, 2016.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

  123456Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal