Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 3 tytułów spełniających kryteria: Rutkowski, Antoni (1920- ).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Smak i aromat w żywności i napojach : [praca zbiorowa / pod red. Antoniego Rutkowskiego] ; Polska Izba Dodatków do Żywności.
Autor: Rutkowski, Antoni (1920- ). Red.
PIDdoZ, 2004.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Stosowanie dozwolonych substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa, drobiu i ryb / Antoni Rutkowski.
Autor: Rutkowski, Antoni (1920- ).
"Hortimex" ; 2004.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Kompendium dodatków do żywności / A. Rutkowski, S. Gwiazda, K. Dąbrowski.
Autor: Rutkowski, Antoni (1920- )., Gwiazda, Stanisław., Dąbrowski, Kazimierz (technologia żywności).
Hortimex, 2003.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal