Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Hasła przedm.
Warzywa -- konserwowanie.
Owoce -- konserwowanie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
wg tytułu:
Handling and preserv...
Opis MARC
Handling and preservation of fruits and vegetables by combined methods for rural areas : technical manual / by Gustavo V. Barbosa-Cánovas [et al.].
Autor:
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2003.
Hasła przedm.
Warzywa -- konserwowanie.
Owoce -- konserwowanie.
Serie
FAO Agricultural Services Bulletin 149
ISBN:
9251048614
Opis:
99 s. ; 30 cm.
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór podstawowy (książki)
255218
Dostępny
Magazyn - Czytelnia
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.