Wyszukiwanie 
 Konto czytelnika 
en   
ProsteZaawansowaneHistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
 
 Wyniki wyszukiwania
 2 tytułów spełniających kryteria: Warzywa -- kontrola jakości.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  

 1.
Zastosowanie metod sztucznej inteligencji do oceny zmian jakości wybranych warzyw w procesach ich suszenia i przechowywania / [aut. Ewa Golisz et al.] ; pod red. Jędrzeja Trajera i Małgorzaty Jaros.
Autor: Trajer, Jędrzej J. Red., Jaros, Małgorzata. Red., Golisz, Ewa.
Wydaw. SGGW, 2005.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Systemowe wyróżnianie krajowych produktów rolnych i przetworów spożywczych w celu ich promocji na rynku krajowym i zagranicznym / Stanisław Tyszkiewicz, Mieczysław Obiedziński. Normy i standardy dla mleka, produktów mlecznych, warzyw i owoców w Unii Europejskiej / Lennart Johanson, Urszula Gołębiowska.
Autor: Tyszkiewicz, Stanisław., Obiedziński, Mieczysław W., Gołębiowska, Urszula., Johanson, Lennart. Normy i standardy dla mleka, produktów mlecznych, warzyw i owoców w Unii Europejskiej
Ekspert-SITR, 2000.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLAChicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2013 SirsiDynix All rights reserved.
Horizon Information Portal