Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe KABA - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe BN - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wyniki wyszukiwania
59
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- opakowania.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
Autor
Data publikacji
Tytuł
Ogranicz:
Ogranicz:
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Księgozbiór CDE
--kolekcja: Czasopisma polskie
--kolekcja: Czasopisma zagr.
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Gospodarka Turystyczna
--kolekcja: Informatorium II
--kolekcja: Informatorium III
--kolekcja: Wydawnictwa zwarte (książki)
--kolekcja: Księg. podręczny
--kolekcja: Lektury
--kolekcja: Księgozbiór MBAf
--kolekcja: Mikroformy
--kolekcja: Multimedia Książki
--kolekcja: Multimedia Czasopisma
--kolekcja: Multimedia Statystyka
--kolekcja: Normy
--kolekcja: Księg. profesorski
--kolekcja: Księg. statystyczny
--kolekcja: Księg. towaroznawczy
--kolekcja: Długie wypożyczenie
--kolekcja: Dostępne na miejscu
--kolekcja: Krótkie wypożyczenie
--kolekcja: Zeszyty Naukowe
--jezyk: Arabic
--jezyk: Bengali
--jezyk: Chinese
--jezyk: Czech
--jezyk: Dutch
--jezyk: English
--jezyk: French
--jezyk: German
--jezyk: Hebrew
--jezyk: Hindi
--jezyk: Italian
--jezyk: Japanese
--jezyk: Kannada
--jezyk: Korean
--jezyk: Latin
--jezyk: Polish
--jezyk: Portuguese
--jezyk: Russian
--jezyk: Sanskrit
--jezyk: Spanish
--jezyk: Swedish
--jezyk: Tamil
--jezyk: Urdu
--jezyk: Yiddish
--lokalizacja: Biblioteka UE - czytelnie
--lokalizacja: Biblioteka UE - wypożyczalnia
--Media: Text (print, electronic, microform)
--Media: Archives and manuscripts
--Media: Printed music
--Media: Manuscript music
--Media: Printed maps
--Media: Manuscript maps
--Media: Videos, DVDs, films, slides, etc.
--Media: Nonmusical sound recordings
--Media: Musical sound recordings
--Media: Photos, prints, charts, etc.
--Media: Software, data files, etc.
Nast.
1.
Opakowania do żywności : przewodnik do ćwiczeń laboratoryjnych / Iwona Michalska-Pożoga, Tomasz Rydzkowski.
Autor:
Michalska-Pożoga, Iwona.
, Rydzkowski, Tomasz. Autor
, Politechnika Koszalińska.
, Politechnika Koszalińska. Wydawnictwo Uczelniane.
Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2024.
2.
Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych / Sylwia Sady ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Sady, Sylwia.
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo.
Poznań : Wydawnictwo UEP, 2023.
3.
Zaprojektowanie innowacyjnego aktywnego materiału opakowaniowego o właściwościach przeciwdrobnoustrojowych / Anna Maria Mikołajczak ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Mikołajczak, Anna Maria.
, Ligaj, Marta. Promotor
, Kobus-Cisowska, Joanna. Promotor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Poznań, 2023.
4.
Global legislation for food contact materials / edited by Joan Sylvain Baughan.
Autor:
Baughan, Joan Sylvain. Redakcja
, Elsevier (Amsterdam).
Cambridge, MA ; Kidlington : Woodhead Publishing an imprint of Elsevier, copyright © 2022.
Seria:
Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition
5.
Wyznaczniki postępu procesu komercjalizacji innowacyjnych pochłaniaczy tlenu = Determinants of the progress of the commercialization process of innovative oxygen scavengers / Joanna Olszewska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Olszewska, Joanna (przeciwutleniacze).
, Foltynowicz, Zenon (1951- ). Promotor
, Kozak, Wojciech. Promotor
, Szutowski, Dawid. Promotor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Poznań, 2022.
6.
Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych / Sylwia Sady.
Autor:
Sady, Sylwia.
, Błaszczyk, Alfred. Promotor
, Sielicka, Maria. Promotor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Poznań, 2021.
7.
Opakowanie zgodne z kryteriami środowiskowymi w komunikacji marketingowej przedsiębiorstw / Joanna Karwowska.
Autor:
Karwowska, Joanna.
, Szkoła Główna Handlowa (Warszawa). Oficyna Wydawnicza.
Warszawa : Oficyna Wydawnicza SGH, 2021.
8.
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych oraz powłok i folii jadalnych w przemyśle żywnościowym / redakcja naukowa Tomasz Lesiów ; poszczególne rozdziały napisali: Miłosz Dąbrowski, Tomasz Lesiów, Younes Saadi.
Autor:
Lesiów, Tomasz. Redakcja Autor
, Dąbrowski, Miłosz. Autor
, Saadi, Younes. Autor
, Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). Wydawnictwo.
Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2020.
9.
Chemia materiałów opakowaniowych / Giorgia Caruso, Luciana Bolzoni, Caterina Barone, Izabela Steinka, Salvatore Parisi, Angela Montanari ; przekład: Agnieszka Błaszczak.
Autor:
Caruso, Giorgia.
, Steinka, Izabela. Autor
, Bolzoni, Luciana. Autor
, Barone, Caterina. Autor
, Parisi, Salvatore (1970- ). Autor
, Montanari, Angela. Autor
, Błaszczak, Agnieszka. Tłumaczenie
, Wydawnictwo Naukowe PWN.
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017.
10.
Food packaging materials : testing & quality assurance / edited by Preeti Singh, Ali Abas Wani, Horst-Christian Langowski.
Autor:
Singh, Preeti. Redakcja
, Wani, Ali Abas. Redakcja
, Langowski, Horst-Christian (1954- ). Redakcja
, Taylor & Francis (Londyn).
Boca Raton ; London ; New York : CRC Press Taylor & Francis Group, © 2017.
1
2
3
4
5
6
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Chicago
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.