Zaloguj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Wyszukiwanie
Konto czytelnika
Proste
Zaawansowane
Historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Autor - słowa kluczowe
Autorzy zbiorowi - alfabetycznie
Słowa z nazwy autora
Tytuły - alfabetycznie
Tytuły - słowa kluczowe
Czasopisma - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - słowa kluczowe
Hasła przedmiotowe - j. ang.
Hasła przedmiotowe - j. franc.
Serie - alfabetycznie
Serie - słowa kluczowe
ISBN
ISSN
Indeks główny
Opis - numer
Sygnatura
Numery norm
Tytuły prac doktorskich
Nr kontrolny rekordu
Zmień kryteria wyszukiwania
>
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Frączek, Jacek.
Mazurkiewicz, Eugeniusz (1928-2011). Oprac.
Jarosz, Kazimierz (1923-1998). Oprac.
Kardyś, Józef (1929-2011). Oprac.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- Polska -- 1945-1990.
Przegląd katalogu
wg autora:
Frączek, Jacek.
Mazurkiewicz, Eugeniusz (1928-2011). Oprac.
Jarosz, Kazimierz (1923-1998). Oprac.
Kardyś, Józef (1929-2011). Oprac.
wg tytułu:
Problemy rozwoju prz...
Opis MARC
Problemy rozwoju przemysłu rolno-spożywczego. Cz. 1, Przetwórstwo masowych produktów roślinnych / [aut.: Jacek Frączek et al. ; oprac. nauk. Eugeniusz Mazurkiewicz, Kazimierz Jarosz, Józef Kardyś] ; Akademia Nauk Społecznych. Instytut Polityki Rolnej.
Autor:
Frączek, Jacek.
, Mazurkiewicz, Eugeniusz (1928-2011). Oprac.
, Jarosz, Kazimierz (1923-1998). Oprac.
, Kardyś, Józef (1929-2011). Oprac.
Warszawa : ANS, 1989.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- Polska -- 1945-1990.
Serie
Gospodarka Żywnościowa nr 2
Opis:
146 s. ; 21 cm.
Wariant tytułu:
Przetwórstwo masowych produktów roślinnych
UWAGA! Zamawianie i rezerwacja książek TYLKO dla pracowników i doktorantów UEP.
Egzemplarze
Kolekcja
Sygnatura
Status
Typ egzemplarza
Czytelnia : Księgozbiór podstawowy (książki)
196857/1
Dostępny
Magazyn - Czytelnia
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2013
SirsiDynix
All rights reserved.